0
Start Giriş Üye Ol üyeler ((( RAVDATe@m))) Arama
Toplam Kategori: 69 *** Toplam Konu: 30099 *** Toplam Mesaj: 148192
Forum Anasayfa » EDEBİYAT / MAKALE / ŞİİR » MAKALELER » GöNüL SuLtaNLaRıNDaN İnCiLeR...

önceki konu   sonraki konu
Bu konuda 1 mesaj mevcut
Sayfa (1): (1)
Ekleyen
Mesaj
-bahar- su an offline -bahar-  
Themenicon    GöNüL SuLtaNLaRıNDaN İnCiLeR...

292 Mesaj -

Kayıt Tarihi: 01.09.2007
En Son On: 16.01.2009 - 09:44
Cinsiyeti: ----- 
Umutlarınız yok olup, kötü amellerinizle baş başa kalmadan önce ömrünüzü değerlendirin.
Hz. Ebu Bekir -ra-

Bazen kötü bir şey yaparsın. Fakat hâl yönünden senden daha düşük olan bir kişi ile arkadaşlık yapmış olman, o kötü işi sana güzel gösterir.
Ataullah İskenderi -ks-

Hasenatın en yükseği, arkadaşına ikramda bulunmaktır.
Abdullah bin Abbas -ra-

Çocuklarımızı kuzu gibi yetiştirmeyelim ki, ileride koyun gibi güdülmesinler.
Şeyh Sâdi Şirazi -ks-

Bütün kuvvetinizi ihlasta ve hakta bilmelisiniz. Evet, kuvvet haktadır ve ihlastadır. Haksızlar dahî, haksızlıkları içinde gösterdikleri ihlas ve samimiyet yüzünden kuvvet kazanıyorlar.
Said-i Nursi -ks-

Ya iyiyi emreder, kötülüğü men edersiniz, ya da Allah üzerinize zâlim bir sultanı (diktatörü) musallat kılar. Öyle bir zâlim ki, ne büyüğünüzü sayar, ne de küçüklerinize acır.
Ebû’d Derdâ -ra-

Bugün kaçırılan fırsatın pişmanlığı, kefene sarıldıktan, toprağın altına girdikten sonra fayda vermez.
Seyda Muhammed Konyevi -ks-

Hasetçiye rahat, kötü huyluya da şeref yoktur.
Ahnef bin Kays -ks-
alıntıdır

Ekleme Tarihi: 10.09.2007 - 11:05
Bu mesajı bildir   -bahar- üyenin diğer mesajları -bahar-`in Profili -bahar- Özel Mesaj Gönder zum Anfang der Seite
Pozisyon düzeni - imzaları göster
Sayfa (1): (1)
önceki konu   sonraki konu

Kategori Seç:  
Sitemizde şu an 1 üye ve 2222 Misafir mevcut. En son üyemiz: Didem_


Admin   Moderator   Vip   Üye ]

Hayırlı ömürler dileriz.    Bu üyelerimizin doğum günlerini tebrik eder, sıhhat ve afiyet dolu bir ömür dileriz:
Ahmedin oglu (54), adem_koese (50), anadolu1071 (63), osmanlý_2009 (45), muslimrose (46), ygnahmetcakir (56), imsak (50), enestalha (51), sahinnj (49), h.arslan (36), isatoprak (47), Silici2 (42), memolix (53), MveG (53), ilham (71), ZÜMRAL (41), Maryem kiz (41), toprak_6306 (41), ceylansukru (64), akasya (41), erenname (49), ZavalliDervis (39), Halil Efe (52), ibrahim-akabe (50), mebelozoglu (65), kel (230), adems25 (47), GeCe_MaViSi (48), estergon (46), sarýgül (62), nuysal (56), ibrahimdemirci (43), Alpagu (45), bir ümmet (38)
24 Saatin Aktif Konuları
0

Copyright © ((( RAVDA.net )))  *  İrtibat   *   RAVDA Reklam Servisi   *   Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Sitemizde yayınlanan imzalı yazıların içeriğinden yazarları, forum ve yorumlardan ekleyen şahıslar sorumlu olup, kesinlikle sitemiz sorumlu değildir.
© by ((( RAVDA.net )))

Sayfa 0.63555 saniyede açıldı