|
 |
 |
|
Toplam Forum: 69
*** Toplam Konu: 30100
*** Toplam Mesaj: 148193 |
|
|
|
|
|
Gönderen |
|
|
KABALİST FELSEYE dayalı MASONİZM...! |
|
|
|
bir gerçek var insanlarýn bilgisinden cok uzak tutulan
bir gerçek var aman kimseler duymasýn denilen
bir gerçek var açýga her çýkýsýnda birilerini rahatsýz eden...!
iþte bu gerçek : KABALÝST FELSEYE dayalý MASONÝZM...!
Dünya tarihinin her sahnesinde mutlaka bir rol üstlenen bu felsefe ve inananlarý her dönem yüce yaratýcýnýn gönderdigi her dini inkar etmiþ ve her an alçakca mücadele etmistir.Tarihte bir çok katliama ve günümüzde bir çok faali meçhul cinayete imazalarýný atmýþlar ve sürekli gizli bir çaba içerisindelerdir.
Eski Mýsýrda firavunun dahi yönetim kadrosunu olusturmuslar ve firavunu kendi çýkarlarý için yönlendirmeyi basarmýslardýr bu sayede köklü bir zemin hazýrlamýslardýr kendileri için, daha sonralarý 1090 yýlýnda ilk haçlý seferlerinde kuduste tapýnakçýlar tarikatý ( tapýnak þövalyeleleri ) olarak ortaya çýkmýþlar ve yer altýndan faaliyetlerini yürütmüþlerdir.
Daha sonralari Selahattin eyyübü hazretlerinin kudusü haçlý elinden almasý üzerine kýbrýs adasýna ve ordanda avrupaya dönerek faaliyetlerine gizli olarak devam etmiþlerdir. Zaman için çeþitli ticaret ve tefecilik yollari ve ile müthiþ bir maddi güce ulaþmýþlar bir çok avrupa krallýgýný kendilerine borclu hale getirmiþlerdir ve bu durumu kullanarak krallýklar üzerinde söz hakkýna sahib olmuslardýr ve günümüze kadar gelmiþler ve bu geliþte hic bir güç kaybetmemiþlerdir...!
Þuan bile dünyada üstün bir güce sahib yeryüzünün gizli yönleriyle bilinen kendilerine materyalist yasam tarzýný secmis bir örgüt halinde ve özellikle islamýn bas düsmanlarýndandýr...!
Siz degerli kardeslerim bu yazýyý her okuyan mutlaka kendisini gelistirmeli ve bu konular hakkýnda daha genis bilgilere ulasmalý ve bu bilgisi ile mutlaka mucadeleye girismelidir. Masonluk cok tehlikeli bir örgüt olup her an hic bir sekilde faaliyetlerini duraklatmadan sürekli hazýrlýk içerisindedirler ve bir çok süper güc diye tanýmladýgýmýz ülkeler dahil yeryüzünde onlarca belki yüzlerce devleti milleti bir sekilde kendi çýkarlarýna göre yönetmektedirler.onlar bu caba içerisindeyken ve islamýn bas düsmanlari iken biz onlar hakkýnda ne biliyoruz onlara karsý neler yapýyoruz oturup bi düsünelim...!
TAMER TÜRKMEN
|
Gönderen: 20.02.2007 - 00:48 |
|
|
Şu an Yok üye ve 971 Misafir online. En son üyemiz: Didem_
16977 üye ile 13.07.2024 - 12:50 tarihinde en fazla ziyaretçi online oldu.
[Admin | Moderator | Kıdemli Üye | Üye] |
|
 |
|
Doğum gününüzü tebrik eder, sıhhat ve
afiyet dolu ömür dileriz:
voodoo_xv (44), sabirli32 (47), eminee (41), rabia4 (35), goncagul (43), onika (57), ecem_1316 (36), sonsuz nur (37), y.k. (41), mesud (49), Civanmert (43), musabbinveli (42), ebrulim (36), Mamudooo63 (44), qalette (45), necatierguen (60), Nane (50), hersey yalan (51), EFEKENTLi (46), yusuf642 (38), 67 Fatih 67 (33), Etka_ (55), koroglu-14 (62), Muhammed Salim (44), bilalyeter (48), _hakiki_ (35), Emine Taskin (41), wali (61), Barutcu (40), reyyan feyza (39), elifsevde (41), yusufttt (40), umera (46), Diyar (70), aysenmeric (42), yuzika (37) |
|
|
|
 |
|